Materialer

MATERIALER

Hos Favrskov Malerfirma tager vi hensyn til miljøet - derfor bruger vi kun miljøvenlig maling - primært Svanemærket i vores arbejde. Vi ser det som en vigtig del af vores virksomhed at levere et stykke arbejde der ikke skader miljøet.

 

Favrskov Malerfirma anvender kun kvalitetsmaling. Andet kan ikke betale sig. Vi bruger god kvalitetsmaling, der dækker, og naturligvis tilpasset det rum eller den facade, der skal males.

Godt malerarbejde starter med, at vi gør overfladen klar til maling – dvs. udjævner huller, spartler, sliber og sørger for, at fladen er så glat som mulig og dermed mere modtagelig overfor malingen. På den måde sikrer vi, at dit malerarbejde holder længere.

 

Uanset hvor mange gange, det er nødvendigt at male overfladen, over-holder vi altid det aftalte start- og sluttidspunkt og den aftalte pris.

 

Godt malerarbejde betyder også, at vi leverer kvalitetsarbejde til en fornuftig pris. Vi har stor faglig stolthed og vi forlader aldrig arbejdet, før du er tilfreds med det. Du kan trygt booke os, uanset hvad dit behov for malerarbejde drejer sig om. Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor.

 

 

Gulve

I forbindelse med gulvmaling benytter vi udelukkende Epoxy-maling. Alle vores malere er Epoxy-certificeret og vi er derfor et trygt og ideelt valg, hvis du skal have malet dit Epoxygulv.

 

Vi benytter følgende mærker:

 

 

 

Bestil et uforpligtende tilbud her – eller ring på tlf. 2484 9542

 

Favrskov Malerfirma … alt maler- og spartelarbejde udføres.

 

Vi sætter os altid ind i kundens behov

 

FAVRSKOV MALERFIRMA

...ALT MALER- OG SPARTELARBEJDE UDFØRES

Copyright @ All Rights Reserved