Om os

OM OS

Favrskov Malerfirma blev etableret i 2000 af malermester Kim Frederiksen. Kim Frederiksen har 40 års erfaring med malerarbejde. Firmaet har 9 ansatte og vi udfører malerarbejde både for private- og erhvervskunder, boligselskaber og offentlige institutioner. Vi udfører al slags maler- og spartelarbejde - både indendørs som udendørs.

 

Vi tager alle opgaver ind - store som små. Vi har løst opgaver for private, virksomheder, boligselskaber og offentlige institutioner, hvor vi lægger vægt på et godt samarbejde – også efter det færdige stykke arbejde er leveret.

Vi arbejder ud fra kundens idéer og ønsker, men samtidig er vi også hele tiden opdateret på nyheder og nye metoder, og er ikke bange for ar udfordre os selv.

 

Favrskov Malerfirmaet er medlem af Danske Malermestre. Hvilket betyder, at vi lever op til fagmandens krav til kvalitet, overholder vores aftaler, og følger opgaverne til dørs med service og rådgivning.

 

Vi er også med i kampagnen: En rigtig maler - læs mere her

 

Hvad enten du er privat eller erhvervskunde, så ved du, at du er på sikker grund, når du vælger et medlem af Danske Malermestre.

 

Kim Frederiksen

Malermester

Telefon: 2484 9542

mail@favrskovmalerfirma.dk

 

4 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE OS:

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

 

FAVRSKOV MALERFIRMA

...ALT MALER- OG SPARTELARBEJDE UDFØRES

Copyright @ All Rights Reserved